Line up

 

Rik Bronswijk

Rik Bronswijk ‘Chairman’: zanger en entertainer, en zelfbenoemd dirigent. Zoekt graag de wisselwerking met het publiek. Hoe meer leven in de tent, hoe beter! Heeft soms de neiging te improviseren of ter plaatse het repertoire te wijzingen om de rest van de band in verwarring te brengen.

Rene de Gruiter

Reneetje ‘zit mijn haar goed?’ de Gruiter. Drummer met een enorme drive en een aanstekelijk enthousiasme. Eigenlijk gewoon een enorme ‘showpik’. Heeft ook nog eens verstand van techniek. Kan het alleen niet laten om mee te zingen en dat vinden wij dan weer jammer ….
Sandra Meyer
Sandra Meyer: zingt background of lead; zwoel, rock of Disco…Sandra beheerst het allemaal. Altijd vrolijk, altijd klaar om te knallen. Onze eigen tropische verrassing. En die pasjes…. die pasjes…. dat moet je met je eigen ogen gezien hebben…
Erwin Smulders
Erwin Smulders: slap, funk en groove wonder op 4 (of 5) snaren. Als Erwin aan de snaren plukt komt er iets los. Subtiel of stuwend, maar altijd strak als een huis. Het fundament van Sneaky G. Feel the bass roll in baby!
Chris Noya
Chris Noya, also known as ‘The Godfather’ oprichter van Sneaky G die na jaren van raggen op snaren ineens met de Sax op de proppen kwam. Regelateur en bewaker van de Sneaky G huisstijl. Zeg je Chris dan zeg je Sneaky G, it’s his DNA.
Patrick de Graaf
Patrick de Graaf: keyboards. Het muzikale geweten van Sneaky G. Zorgt ervoor dat de melodie en harmonie kloppen, ook al denkt de rest daar anders over. Gevoelig op de piano of funken op de Hammond… Patrick has it all!
Dennis Lausberg
Dennis ‘The Left Louse’ Lausberg. Lefthand blues virtuoos die ook de subtiele soul licks in zijn standaard bagage heeft. Van funky slag tot scheurende solo… de enige man ter wereld met een 2-standen gitaarversterker: aan of uit.
Julian de Munnik
Julian de Munnik: heeft saxofoons in alle soorten en maten en bespeelt ze met zijn hele ziel en zaligheid. Geeft altijd alles maar… hoe meer vrouwen, hoe meer lucht (…). If you want Sax baby, Julian’s got it…
Rudi Peper
Hoogwaardig Erelid en invalgigant bij Sneaky G
Anous de Wolff
Met Anous heeft Sneaky G een echte pro in huis. Ze heeft een stem als een klok en is een podiumdier in hart en nieren.
Anous bezit de allerbelangrijkste eigenschap binnen de band: het plezier spat er vanaf!